Fırın Ürünleri
200TL
Pide hamurunun üzerine kaşar peyniri serilerek fırında pişirilen bir pide çeşidi.
130TL
İncecik açılmış hamurun üzerine kıyma, domates, biber ve baharat karışımı sürülerek fırında pişirilen bir tür pide
100TL
Normal lahmacundan daha küçük boyutlarda hazırlanan lahmacun.
KEBAP VE IZGARALAR
700TL
Farklı kebap çeşitlerinin bir arada sunulduğu bir porsiyon.
550TL
Kuzu etinin pirzola kısmının ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan bir lezzet.
550TL
Kuzu etinin şişe geçirilerek ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan bir kebap.
420TL
Kebap üzerine yoğurt ve sos gezdirilerek servis edilen bir kebap çeşidi.
400TL
Acısız olarak hazırlanan, Urfa yöresine özgü bir kebap..
400TL
Acılı olarak hazırlanan, Adana yöresine özgü bir kebap.
450TL
Döner etinin pide üzerine serilip, üzerine domates sosu ve tereyağı gezdirilerek servis edilen bir kebap.
420TL
Domatesle birlikte şişe geçirilerek pişirilen bir kebap çeşidi.
500TL
Patlıcan ve köftenin şişe geçirilerek pişirilmesiyle hazırlanan bir kebap.
440TL
Kıyma kebabının domates sosu ve yoğurt ile servis edilen bir çeşidi.
Tavuk Kebapları
380TL
Tavuk etinin şişe geçirilerek ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan bir kebap.
380TL
Kemikli tavuk etinin şişe geçirilerek ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan bir kebap.
380TL
Tavuk kanatlarının baharatlanarak ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan bir lezzet.
420TL
Tavuk etinin pirzola kısmının ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan bir lezzet.
Sulu Yemekler
420TL
Tavuk etinin domates, biber ve baharatlarla sotelenmesiyle hazırlanan bir yemek.
530TL
Kırmızı etin domates, biber ve baharatlarla sotelenmesiyle hazırlanan bir yemek.
Mezeler
120TL
Bulgur ve kıyma ile hazırlanan, içi ceviz ve baharatlarla doldurulmuş, haşlanarak veya kızartılarak servis edilen bir lezzet.
200TL
Bulgur, isot, salça ve baharatlarla yoğrulan, etli veya etsiz olarak hazırlanan bir meze.
530TL
Közlenmiş patlıcanlı yoğurdun üzerine kıymalı bir sos gezdirilerek servis edilen bir yemek.
120TL
Yoğurdun içine salatalık, sarımsak ve nane eklenerek hazırlanan bir meze.
90TL
Sütten mayalanarak elde edilen bir süt ürünü.
100TL
Normal yoğurdun suyunun süzülmesiyle elde edilen, daha kıvamlı bir yoğurt.
Börekler ve Salatalar
120TL
Yufkaların haşlanarak arasına peynir veya kıyma konularak hazırlanan bir börek.
90TL
Domates, salatalık, biber, soğan ve maydanozun doğranarak hazırlandığı bir salata.
100TL
Mevsim sebzeleriyle hazırlanan bir salata.
Tatlılar
İnce yufkaların arasına ceviz serilip, şerbetle tatlandırılarak hazırlanan bir tatlı.
İnce yufkaların arasına Antep fıstığı serilip, şerbetle tatlandırılarak hazırlanan bir tatlı.
200TL
İnce yufkaların arasına kaymak ve fıstık konularak hazırlanan, şerbetli bir tatlı.
240TL
Antep fıstığının yufkaya sarılarak şerbetle tatlandırıldığı bir tatlı.
280TL
Yufkanın içine fıstık veya ceviz konularak rulo şeklinde sarılıp, şerbetle tatlandırılan bir tatlı.
180TL
Gülsuyu ve cevizle hazırlanan, şerbetli bir tatlı.
200TL
Baklavanın havuç dilimi şeklinde kesilerek servis edilen bir çeşidi.
220TL
Yufkanın yuvarlak şekilde sarılıp, ortasına fıstık veya ceviz konularak hazırlanan, şerbetli bir tatlı.
Tel kadayıfın arasına Antep fıstığı konularak hazırlanan, şerbetli bir tatlı.
750TL
İncecik açılmış hamurun arasına fıstık ve kaymak konularak hazırlanan, Gaziantep yöresine özgü bir tatlı.
200TL
İki kat tel kadayıfın arasına tuzsuz peynir konularak pişirilen ve şerbetle tatlandırılan bir tatlı.
50TL
Süt, şeker ve salepten yapılan, soğuk bir tatlı.